Привітали з професійним святом медичних працівників Лубенщини

17 червня у Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня медичного працівника, участь у яких взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Созінова, заступник Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, медичні працівники системи лікувальних закладів Лубенщини, запрошені.

У день професійного свята послідовникам Гіппократа вручалися відзнаки від виконавчого комітету та Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області, інші нагороди.

    Багато років поспіль у третю неділю червня, відзначається професійне свято медичних працівників. Добру традицію не було порушено і цього разу, а отже, о 14 годині у Центрі культури та дозвілля вшановували тих, хто присвятив себе справі зміцнення та збереження здоров’я громадян. Тож цього дня звучало багато слів вдячності за повсякденну працю тим, хто повертає людям віру, надію, рятує життя.

       Про позитивне в галузі охорони здоров’я Лубенщини, про реконструкцію приймального відділення КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування», де наближається до завершення ремонт приймального відділення та фізіотерапевтичного кабінету, а також про важливу місію медичних працівників, особливо у період боротьби з пандемією, про їх ентузіазм та самовідданість, - про все це говорив у своїй промові Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

         З метою відзначення внеску медиків, які служать нашій громаді, Олександр Петрович нагородив грамотами виконавчого комітету та почесними грамотами Лубенської міської ради з нагрудними знаками кращих медичних працівників мережі лікувальних закладів Лубенщини.

          Також з нагоди професійного свята вручалися грамоти від Департаменту охорони здоров’я ОДА та районної профспілки працівників охорони здоров’я України (голова Людмила Степанова), а також від ВГО Спілки офіцерів України (голова Олександр Сасько).

           По-справжньому святкову концертну програму для людей у білих халатах підготували талановиті артисти Центру культури та дозвілля, інших закладів культури нашої громади, серед яких: співачка Марина Петрик, гурти «Гілея», «Сузір’я», «Українська Швейцарія», «Посульська рапсодія», танцювальні колективи «Водограй», «Аміра» та багато інших, які по-справжньому радували глядачів у залі своїми виступам.

           Довідково: на державному рівні День медика відзначають уже 27 років – з 1994 року. Неофіційно День медичного працівника відзначали ще в Радянському Союзі з 1980 року. Проте кожна республіка мала свою дату свята.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови