Артисти з Калайдинців подарували святковий концерт до Дня Конституції України

28 червня у Центральному парку культури та відпочинку відбулася святкова концертна програма з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України за участю колективів художньої самодіяльності Калайдинцівської філії Центру культури і дозвілля. Захід відвідав начальник Управління культури і мистецтв Юрій Литовченко, творча еліта Лубенщини, мешканці громади, гості свята.

 Похмурий ранок та дрібні опади не завадили мешканцям громади відсвяткувати одне з найбільших загальнонаціональних свят - 25-ту річницю Конституції України.

Так, у Центральному парку культури та відпочинку об 11 годині розпочалася тематична програма за участю працівників культури з с. Калайдинці. І самобутні артисти дійсно створили для усіх присутніх по-справжньому святковий настрій. Привітав гостей концертної програми сільський староста Калайдинців Борис Федорченко.

А далі активними оплесками зустрічали мешканці громади яскравих виконавців на майданчику, що біля фонтану: духовий оркестр (керівник Дмитро Орисенко), який виконав кілька популярних музичних композицій, народний аматорський колектив «Вербиченька» (керівник Олена Мацак), дует «Надвечір’я», тріо «Світанок», чоловіче тріо, а також Сергія Мисника, Віру Тараненко, Олексія Білика та інших талановитих артистів колективів художньої самодіяльності Калайдинцівської філії Центру культури і дозвілля.

Тож святкування з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України, організоване Управлінням культури і мистецтв, спільно з владою Лубен, працівниками Центру культури і дозвілля, вдалося на славу, а бурхливі оплески присутніх, їхні усмішки та позитивні емоції, були найкращим свідченням тому.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови