Лубенський музей на Книжковому Арсеналі

Лубенський краєзнавчий музей імені Гната Стеллецького став учасником одної з найголовніших культурних подій країни Х – го Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал". Вп’яте на фестивалі, який традиційно проходить в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» у Києві, були представлені друковані видання музейних закладів України.

 З 23 по 27 червня на збірному стенді музейного простору відвідувачі мали змогу познайомитись та придбати літературу видану 64-ма музеями України. На масштабній культурній події країни Лубенський музей презентував три видання: каталоги «Лубни на перехресті століть», «Колекція Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького. Живопис» та репринтне видання роботи Матвія Астряба «Лубенскій Мгарскій Свято – Преображенскій монастырь» 1915р. Полтавщину на фестивалі представляли музеї Лубен та Горішніх Плавнів.

Головна редакторка ВВС News Україна, координатор премії "Книга року ВВС" Марта Шокало з виданнями Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови