«Виходь у двір читати!»

14 липня працівники читальної зали Публічної бібліотеки імені Володимира Малика разом з маленькими користувачами книгозбірні влаштували літні читання просто неба «Виходь у двір читати».

Бібліотекарі намагаються зробити все від них залежне, аби відпочинок юних користувачів був активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями і гарним настроєм.

 Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Літо – це найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання.

До кожної зустрічі з читачами бібліотека готує цікаві масові заходи, які сприятимуть підвищенню читацької активності, організації відпочинку та проведенню змістовного дозвілля користувачів-дітей у період літніх канікул.

Днями працівники читальної зали разом з маленькими користувачами бібліотеки влаштували літні читання просто неба «Виходь у двір читати». Під затишними кронами дерев зібралися активні «читайлики» Софійка Ставицька, Альонка Шеремет, Микита та Влада Федорови, щоб розповісти про улюблені книжки, прочитані впродовж канікул.

Діти зачитували цікаві епізоди з книг, пояснювали, чим саме ця книга зацікавила і чому вони рекомендують її одноліткам.Серед вподобаних дітьми творів – подарунки бібліотеці від Українського Інституту Книги: дитяча історія Кетрін Патерсон «Міст у Терабітію», Софі Кінселли «Мама-фея і я», Ганни Буяджи «Таємний орден Великого Ската», Оксани Демченко «Будь собою».

Тож зустріньмо літо гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книжками!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови