Посильна гуманітарна допомога для лікарні інтенсивного лікування

7 грудня  на території Лубенської лікарні інтенсивного лікування відбулася передача гуманітарної допомоги у вигляді ізоляційних костюмів, захисних масок, респіраторів, рукавичок, дезінфектантів та інших необхідних для протидії COVID -19 засобів. Передача гуманітарної допомоги відбулася  в присутності Лубенського міського голови  Олександра Грицаєнка  та головного лікаря КП «ЛЛІЛ» Сергія Наталенка.

Як зазначив міський голова, така допомога буде потрібна для лікарні й слугуватиме тому, щоб лікарі та медичні сестри були захищені. Своєю чергою керівник громадської організації Олександр Чепур подякував підтримці Європейського Союзу для соціальної сфери та небайдужим мешканцям Лубенської громади за зусилля у протидії COVID -19.

 

Передача допомоги лікарям відбулася у рамках інформаційної акції "Разом проти COVID-19!". Громадська організація «Твій Світ» використовує різні форми співпраці з органами місцевого самоврядування та місцевого бізнесу, щоб пом'якшувати наслідки пандемії для громади. Раніше маски, бахіли, дезінфектори отримали міський та районний територіальні центри соціального обслуговування, а також територіальний центр Гребінківської ОТГ.

За словами головного лікаря Лубенської лікарні інтенсивного лікування Сергія Наталенка, потрібно не забувати, що пандемія продовжується, тому дуже важливо бути не байдужим і намагатися допомогти лікарям у цей складний час.

Зробив закупівлю захисних масок, рукавичок, дезінфектантів, та інших необхідних засобів для боротьби з Covid-19 проєкт «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» за фінансової підтримки Європейського Союзу, який здійснюється  Благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови