Бібліоліто з дитячою книгозбірнею - це весело!

Лубенська міська бібліотека для дітей дарує своїм юним користувачам бібліотечне літо, сповнене пригод, цікавих справ, книжкових подорожей, веселих сюрпризів та нових друзів.

 Липень – зеніт літа, порадував книгозбірню чи не наймасовішим відвідуванням її користувачами. Абонемент – відділ видачі книг додому, з ранку до вечора був наповнений дітьми та їх батьками, що приходили вибрати книги для читання влітку.

А липневі бібліотечні пригоди розпочалися «казкограєм в бібліотеці» - це літературні ігри, читання казок на новий лад, інсценівки з ляльками. Протягом всього місяця бібліотека веселилася разом з дітьми: загадки, ігри, вікторини, майстер-класи «на лавочці», куточки читання книг та журналів просто неба…

Особливої популярності набув цикл заходів «книго-мульти-манія». Діти знайомилися з книгою та мультфільмом за нею, порівнювали картинку з екрану та ілюстрацію з книги, шукали відмінності, вели довгі дискусії, порівнюючи книгу та мультфільм.

Наступного місяця бібліотека продовжить веселі літні пригоди і цікаві читання та сподівається, що в неї з'явиться ще багато нових маленьких друзів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови