Не залишили родину наодинці з бідою

4 серпня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко разом з начальником відділу з питань представництва інтересів жителів сільських територій Юліаною Зеленською відвідали постраждалу від пожежі родину Сівакових. (с.Березоточа). Фінансову допомогу для придбання нового житла неповна сім’я матері-одиначки Олени Сівакової отримала завдяки підтримці Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка та небайдужим фермерам, які обробляють землю на території Березоточі.

 

Несподіване лихо на подвір’ї Олени сталося 6 липня під час пожежі, у наслідок якої згоріла хата, де вона проживала з двома неповнолітніми дітьми. Жінка фактично залишилася просто неба без даху над головою, без особистих речей та засобів до існування. Як говорить постраждала, на допомогу відгукнулися рідні та односельці, які створили своєрідну скриньку допомоги та приносили усе необхідне, а проте найбільшою проблемою залишалася втрата житла. Зібрати велику суму грошей матері, яка сама займається вихованням дітей, звісно, не до снаги. Саме тому вона змушена була звернутися до влади громади, і допомога не забарилася.

Вже 4 серпня у Березотіцькій сільській раді заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко та начальник відділу з питань представництва інтересів жителів сільських територій Юліана Зеленська зустрілися з Оленою Сіваковою, аби підтримати у скрутний час не лише словами втіхи: саме тут була передана необхідна сума коштів, якої не вистачало постраждалій сім'ї для купівлі нового помешкання – власного будинку. На особисте прохання Лубенського міського голови відгукнулася Березотіцька філія ДП «Укрліктрави» (директор Анатолій Остапчук). Саме Анатолій Адамович передав Олені Сіваковій 27 тис. грн, зібраних фермерами, які працюють на землях Березотіцької сільської ради.

Ірина Харченко висловила подяку директору філії ДП «Укрліктрави» за небайдужість, за людяність та готовність надати допомогу, а господарці вже нового житла побажала щасливого життя у придбаному будинку. 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови