Вітаємо будівельників з професійним святом!

                                                                         Щиро вітаю з професійним святом будівельників Лубенщини та всіх, хто пов'язаний з будівництвом !

 Не секрет, що професія будівельника в усі часи була серед найшанованіших і найнеобхідніших, адже ваша практична діяльність – величезний внесок у забудову і оновлення міст і селищ нашої громади. Це також професійне свято усіх, хто пов‘язаний з будівництвом, з виробництвом будівельних матеріалів, хто перетворює Лубенщину на сучасну територію розвитку.

Усупереч складним економічним умовам, працівники будівельних організацій громади, як ТОВ «Лубнижитлобуд 2000», ТОВ «Лубенське ШБУ №9», ТОВ «Лубенський цегельний завод» та інші докладають максимум зусиль для збереження ефективності роботи галузі, зводячи новобудови соціальної сфери, освітньої, медичної, житлові приміщення, торговельні заклади,  дитячі майданчики, дороги і об’єкти інфраструктури, роблячи вагомий внесок у розвиток нашої громади.

Я щиро вдячний працівникам будівельної галузі Лубенщини, ветеранам праці, пенсіонерам, які в тяжкі післявоєнні роки відбудовували наше прекрасне місто, дбали про оновлення його архітектури, красу та благоустрій. Низький вам уклін!

Шановні будівельники, зичу всім вам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров'я, родинної злагоди, мирної праці та задоволення від неї. Хай свято надихає вас на нові професійні звершення!

Із Днем будівельника!

 

З повагою

Лубенський міський голова                                                   О.П.Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови