Відкрилась виставка члена НСХУ Олександра Мірошніченка

19 серпня, у Лубенській галереї образотворчого мистецтва відкрилася виставка робіт талановитого  лубенського художника, члена НСХУ Олександра Мірошніченка, лауреата літературно- мистецької премії імені Василя Симоненка у номінації "Мистецтво і монументальна скульптура".

 В експозиції представлено понад 50 робіт живопису та графіки. Багато нових робіт, не представлених раніше загалу, що вражають високою майстерністю виконання, глибоким авторським  філософським світосприйняттям та оригінальністю. Олександр Мірошніченко під час урочистостей поділився з присутніми своїм поглядом на життя і творчість, розповів, чому саме назвав цю виставку "Споглядаючи світ".

       Привітати художника прийшли Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, начальник Управління культури і мистецтв Юрій Литовченко, депутат Лубенської міської ради VIII скликання Григорій Угляниця, друзі та колеги творчого цеху.

       Чудовим музичним дарунком привітав присутніх зі святом Тимофій Ілюхін,  студент Національної музичної академії України.

Запрошуємо лубенців та гостей міста відвідати виставку, яка триватиме у галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького упродовж місяця.

 

--

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови