У День Незалежності України на Лубенщині відбулося багато спортивних подій

Багато спортивних заходів відбулося на Лубенщині напередодні та у дні відзначення 30-річчя Дня Незалежності України, які відвідали представники влади, заступники міського голови та мешканці громади.

Змагання з різних видів спорту незмінно присвячувались визначній події – держаному святу.

 

Так 21 серпня на Центральному пляжі в Лубнах, поблизу річки Сула, відбувся відкритий чемпіонат Лубенської територіальної громади з пляжного волейболу серед ветеранів, молоді та юнаків під егідою сектору з фізичної культури і спорту відділу сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

Головним організатором змагань, як і завжди, був палкий прихильник та ентузіаст волейболу, капітан волейбольної команди «Сула» (Лубни) Юрій Глебович. На урочистому відкритті змагань спортсменів привітав завідуючий сектором з фізичної культури та спорту Іван Тузов. У чемпіонаті взяли участь волейболісти у трьох номінаціях – «ветерани», «молодь» і «юнаки».

Цього ж дня у с. Снітин відбулося спортивне свято - Кубок Вадима Гетьмана з мініфутболу, присвячений 30-річниці Дню Незалежності України.

На заході були присутні: заступник міського голови Світлана Бредун, сільський староста Валерій Ночовний, начальник відділу з питань забезпечення представництва інтересів жителів сільських територій Юліана Зеленська, головний спеціаліст сектору з питань фізичної культури і спорту Максим Федорченко.

У кубку брали участь 10 команд з сіл: Снітин, Хорошки, Литвяки, Березівка, Вищий Булатець, АСК Лубенщина, Ждани-1, Ждани-2, Вовчик-Калайдинці, Засулля. Захід зібрав багатьох прихильників футболу та залишив по собі безліч вражень і позитивних емоцій.

22 серпня на футбольному майданчику в с.Вищий Булатець відбулося ще одне захопливе свято футболу. У змаганнях взяло участь 6 команд з міста Лубни та Лубенського району. Кращим гравцем турніру названо Антона Сороченка. Кращим воротарем визнано Сергія Повалія.

Окрім футбольних баталій було проведено безліч конкурсів та змагань з інших видів. Кожна команда була нагороджена солодкими подарунками, а команди-призери - медалями та кубками.

Тож традиційний футбольний турнір набирає обертів із року в рік.

24 серпня у місті Лубни, на майданчику, що біля кінотеатру «Київська Русь», відбулися показові виступи з кіокушинкай-карате (тренер Сергій Деркач), які також зацікавили пошановувачів цього виду спорту.

Також у День Незалежності України можна було відвідати та повболівати за місцевих чемпіонів на показових виступах з гирьового спорту. Учасники показових виступів – Ярослав Степанов, Максим Кононенко, Олексій Голод, Любов Фаренюк, Ірина Гапченко, Віра Яковлева, Анна Макаренко (тренер Гудкова Олена, ведучий та тренер ДЮСШ Сергій Кривошея).

Звісно ж, учасники були нагородженні медалями, грамотами та цінними призами.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови