Відбулася традиційна перед Днем знань акція «Школярик»

 27 серпня у приміщенні виконкому відбулася щорічна акція "Школярик". Необхідне канцелярське приладдя до початку нового навчального року отримало 85 першокласників з родин, де виховується п’ятеро та більше дітей, дітей учасників АТО/ООС та ще 11 найменших мешканців громади з родин, що стоять на обліку служби у справах дітей.

 

До приміщення виконкому запросили тільки тих дітей, які 1 вересня підуть до першого класу, решті школярам подарунки будуть передані працівниками соціальних служб.

Перед виконанням приємної місії Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко звернувся до наймолодшої аудиторії з побажанням успішного та цікавого навчання, поспілкувався, поцікавився їхніми враженнями від літніх канікул, розпитав про дитячі бажання та мрії.

Також Олександр Петрович звернувся до присутніх батьків з проханням приділяти особливої уваги збереженню здоров’я дітей, особливо у період загострення небезпечної пандемії, спричиненої поширенням вірусу COVID-19.

Необхідні і такі потрібні подарунки школярам Олександр Петрович вручав разом з начальником Служби у справах дітей Тетяною Башлій та начальником відділу сім’ї, молоді та спорту виконкому Світланою Скибою. Акція триває. Крім першокласників подарунки до нового навчального року отримають ще 95 дітей з родин, у яких виховується 5 і більше дітей та 57 школярів з родин, що перебувають на обліку Служби у справах дітей

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови