Відбулася зустріч з агровиробниками

Сьогодні, 3 вересня, відбулася робоча зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка, керівників управлінь, відділів та служб виконавчого комітету Лубенської міської ради з агровиробниками, які здійснюють діяльність на території Лубенської територіальної громади. Близько 40 керівників та представників господарств зібралися, щоб спільно обговорити проблеми, шляхи співпраці, поділитися досвідом.

 

Привітав усіх Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко. Він наголосив на тому, що така зустріч необхідна  для того, щоб разом долати всі виклики сьогодення та знаходити ефективні шляхи співпраці.

Заступник лубенського міського голови Світлана Бредун, у колі відповідальності якої є окреслені питання, познайомила присутніх на зустрічі з керівниками та представниками управлінь, відділів та служб виконавчого комітету, які безпосередньо займаються питаннями аграрного сектору та земельними ресурсами. Про раціональне землекористування, дотримання вимог чинного законодавства у сфері земельних відносин, проблемні питання ефективного господарювання на етапі реалізації земельної реформи розповідали на зустрічі Світлана Бредун та начальник Управління з питань комунального майна та земельних відносин Олександр Іващенко. Начальник відділу з питань забезпечення представництва інтересів жителів сільських територій Юліана Зеленська розповіла присутнім про шляхи співпраці влади та бізнесу у питаннях забезпечення розвитку сільських територій, підтримки благоустрою, соціальної сфери, талановитої молоді села.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Ірина Курило презентувала державні програми підтримки малого та середнього бізнесу в аграрному секторі та розповіла про передовий досвід грантової підтримки агровиробників. Своїм досвідом залучення коштів для розвитку виробництва поділився керівник ФГ «ЕКО-КРАЙ» Валерій Орошан.  Всі присутні у формі діалогу мали змогу обмінятися думками та побажаннями й домовилися спільними зусиллями розв'язувати питання, що постають перед агровиробниками Лубенщини.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови