Привітали підприємців Лубенщини

3 вересня, напередодні відзначення Дня підприємця, кращих представників цього сектору економіки Лубенщини вітали у Лубенській міській раді. Зі словами поваги та вдячності до присутніх на зустрічі звернувся Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко.

 

Щоб стати успішним підприємцем, потрібно багато працювати, мати певний талант, бажання постійно відкривати нові шляхи розвитку, переймати досвід колег, словом, робота підприємця досить складна і водночас дуже цікава.

В Україні понад 1,5 мільйони зареєстрованих підприємців. Чимало їх і на Лубенщині . Вони будують, шиють, виробляють, продають, вчать, лікують, розважають, продають і купують. Це люди, які створюють нові робочі місця, турбуються не лише про власні родини, а й про всіх мешканців нашої громади. Загалом, вони вносять вельми значний вклад до економіки країни та забезпечують населення найрізноманітнішими товарами й послугами.

Олександр Петрович подякував підприємцям Лубенщини за їх вклад у розвиток нашого краю, за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. І побажав витримки, оптимізму й невичерпної наснаги у праці. А подарунком присутнім на зустрічі стали музичні вітання працівників культури Лубенщини.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови