З Днем фізичної культури і спорту!

Вже традиційно у другу суботу вересня лубенці збираються, щоб відзначити День фізичної культури і спорту. Не став винятком і цей рік.

Традиційний легкоатлетичний пробіг зібрав прихильників здорового способу життя - людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та роблять особистий внесок у формування здорової нації. Звичайно, переважну більшість тут складали вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи та вихованці різноманітних спортивних організацій і клубів. Проте, долучилися до пробігу й інші прихильники спорту.

 

А вже після забігу всі присутні разом з Лубенським міським головою Олександром Грицаєнком привітали спортивну гордість нашої громади – клуби, спортивні колективи та окремих вихованців, чиї імена й портрети занесено на Дошку відзнаки «Лубни спортивні»:

1. Карпенка Єгора – чемпіона  Полтавської області з панкратіону, фрі-файту та   UF MMA, володаря Кубка Полтавської області з бойового самбо.

2. Левішка Єгора – чемпіона  Полтавської області з панкратіону, фрі-файту та UF MMA, володаря Кубка Полтавської області з бойового самбо.

3. Лебідь Міхаеля та Лебідь Мар’ям – багаторазових переможців Всеукраїнських турнірів, чемпіонів Полтавської області з вільної боротьби.

4. Гризовського Сергія – багаторазового переможця всеукраїнських турнірів, чемпіона Полтавської області з вільної боротьби.

5. Нестеренко Олександру – багаторазову чемпіонку та призерку чемпіонату України, призерку Всеукраїнської Гімназіади зі стрибків у довжину, члена збірної України кандидата у майстри спорту з легкої атлетики.

6. Гапченко Ірину – чемпіона Полтавської області з вільної боротьби та боротьби СУМО.

7. Шевченка Артема – багаторазового переможця Всеукраїнських турнірів з греко-римської боротьби.

8. Кривець Катерину – чемпіонку Полтавської області з вільної боротьби та боротьби СУМО, кандидата у майстри спорту з вільної боротьби.

9. Футбольну команду ДЮСШ м. Лубни 2011 – 2012 років народження, переможця Всеукраїнських та обласних турнірів з футболу.

10. Футбольну команду дівчат ДЮСШ м. Лубни 2006 – 2007 років народження, бронзового призера чемпіонату Полтавської області з футзалу.

11. Загоруйка Андрія – гравця футбольної команди «Лубни».

12. Сірого Костянтина Анатолійовича – тренера – викладача дитячо-юнацької спортивної школи відділення вільної боротьби.

13.  Фаренюк Любов – чемпіонку України з гирьового спорту, кандидат у майстри спорту.

14. Охріменко Софію – чемпіонку Полтавської області з панкратіону та фрі-файту, володарку Кубка Полтавської області з бойового самбо та UF MMA.

15. Бондаренко Валерію – чемпіонку Полтавської області з панкратіону, володарку Кубка Полтавської області з бойового самбо, чемпіонку області з фрі-файту та UF MMA.

16. Мусієнка Дениса, Замахіну Тетяну, Шило Ярослава – срібних призерів чемпіонату України  зі спортивного орієнтування.

17. Теліпко Маргариту – чемпіонку та призерку чемпіонатів України, майстра спорту України зі спортивного орієнтування.

18. Фесенка Костянтина – бронзового призера чемпіонату України зі спортивного орієнтування.

19. Наконечного Костянтина – с призера чемпіонату України з хортингу серед учнів у віковій категорії 14-15 років.

20. Шкляревського Артура – чемпіона України з хортингу серед учнів у віковій категорії 14-15 років.

21. Сидоренка Ігоря, Степаненка Максима, Чернокульського Іллю – чемпіонів Полтавської області з греплінгу та панкратіону.

22. Михайлова Олександра, Чернокульського Назара  – призерів Всеукраїнського турніру з тактичної боротьби, чемпіонів України зі змішаних єдиноборств.

23.  Сербіна Богдана, Плиснюка Даніїла – призерів Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

24. Павленка Дениса, Левченка Валерія, Галича Івана – призерів Всеукраїнського турніру з кікбоксингу WAKO.

25.  Холошу Ігоря, Криворотька Дениса, Чернікова Георгія, Лугового Данилу – Чемпіонів Європи, призерів чемпіонату України з козацького двобою.

26. Кондратенко Анну, Бойко Дарію, Плиснюк Руслану – призерки чемпіонату України з ММА, чемпіонок Європи з козацького двобою.

27.  Вихованці ГО школа єдиноборств «Багратіон».

28. Жадана Євгена Володимировича – тренера ГО школа єдиноборств «Багратіон».

Не залишилися поза увагою й ветерани спорту.

На святі відзначити тих, хто присвятив усе своє життя фізичній культурі та спорту. Своєю кропіткою працею здобув визначних досягнень у різних його видах, тих хто своїм прикладом показує, що бути здоровим це престижно, бути здоровим це модно.

Подяками та подарунками були нагороджені:

- Січкар Володимир Степанович – майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби;

- Куций Павло Павлович – майстер спорту України з футболу;

- Оніщенко Анатолій Іванович – кандидат у майстри спорту СРСР з волейболу;

- Конько Володимир Григорович – кандидат у майстри спорту СРСР з легкої атлетики;

- Малій Олексій Іванович – срібний призер Чемпіонату Європи та бронзовий призер Чемпіонату Світу з легкої атлетики серед ветеранів;

- Михайленко Олександр Гаврилович – майстер спорту СРСР з важкої атлетики;

- Матяш Микола Олексійович – майстер спорту СРСР з вільної боротьби;

- Зінченко Анатолій Михайлович – кандидат у майстри спорту СРСР;

- Богданович Олександр Сергійович – майстер спорту СРСР

А потім медалі, кубки та грамоти отримали переможці легкоатлетичного забігу у різних вікових категоріях.

Тож, бажаємо не лише спортсменам, а й всім лубенцям міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, непохитного терпіння, спортивного довголіття, успішного подолання всіх перешкод на шляху отримання високих спортивних здобутків, миру і злагоди, щастя та задоволення від своєї благородної справи.

Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть радість і енергію, а також відчуття вічної молодості.

В здоровому тілі здоровий дух, а спорт – це мистецтво бути здоровим, мистецтво, без якого не може бути сильних людей.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови