«Щасливе дитинство»

17 вересня з нагоди святкування Дня міста відділом сім’ї, молоді та спорту та службою у справах дітей організовано свято для багатодітних родин та сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах «Щасливе дитинство».

На свято було запрошено близько 50 дітей. Під час заходу наймолодших мешканців громади розважали працівники агентства-студії свят «TVIST», які створили чудовий настрій учасникам свята.

Захоплювали конкурси, запальні танці та веселі змагання. Пригощали дітей смачними стравами від «Villa Crona». Юні лубенці та їх батьки отримали багато радості й позитиву.

Хочеться подякувати за сприяння і підтримку даного свята «Villa Cronа» за смачну піцу, напої та солодощі для дітлахів! Окрема подяка «ЛубниТорг» , «Maxifruit», Олександру Шохі, Олександру Пахарю, Олександру Артеменку, Олександру Бразі, Костянтину Сірому за спонсорську допомогу.

Слова найщирішої подяки висловлюємо «Villa Crona» за гостинність та атмосферу, студії свят «TVIST» за створення святкового настрою та гарні враження.

Крім того, одним із організаторів та меценатів Олександром Марченком були запрошені й діти активістів мікрорайону № 5. Вабили найменших глядачів аніматори в яскравих, незвичних костюмах. Також не залишилась малеча без частування, різних смаколиків.  Ця захоплива поїздка відбулася за ініціативи та сприяння благодійників, а тому активісти мікрорайону дякують підприємству "Лубниторф", кафе "Рестхаус", "Максіфрут", Олександру Шохі, Богдану Курилу, Сергію Устименку.

Добра Вам, злагоди та натхнення на нові добрі справи!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови