Депутати підсумували свою роботу доброю справою

15 жовтня, після проведення 58-ї сесії міської ради 7 скликання, останньої  у цій каденції, депутати міської ради зробили добру справу на згадку для лубенців, висадивши молоді деревця у Центральному парку культури та відпочинку.

 

Непомітно минуло 5 років, упродовж яких народні обранці нашого міста з різним завзяттям відвідували та працювали над прийняттям відповідальних рішень на  засіданнях сесій міської ради. Часом доводилося приймати важкі, може, і не популярні рішення, знаходити непрості  підходи до  розв’язання складних питань, гостро полемізувати, сперечатися, а потім вдаватися до дипломатії, знаходити шляхи порозуміння та компромісу.

Все це можна якимось чином зрозуміти, адже найбільш важливі фінансові, комунальні, економічні, соціальні  питання для розвитку міста та громади завжди напряму залежать від бюджетної складової, її наповнення, можливості перерозподілу коштів, пошуку шляхів співфінансування, а отже, і конфлікту інтересів різних сторін, тощо. Це у свою чергу, часто ставало причиною розбіжності думок та  поглядів, які можна було нерідко чути у висловлюваннях депутатів. А проте, це і був процес звичайної роботи, свідченням небайдужості, активності, виявленням власної чіткої позиції чи й навпаки. Проте ж, прикро було бачити напівпусту залу засідань у ті  відповідальні моменти, коли саме на черговій сесії мали б бути вирішені вкрай важливі питання для лубенців, для наповнення бюджету міста, для  комунальних підприємств, а надто соціально незахищених категорій.

А втім, 5 років роботи депутатського корпусу минули і наскільки вони були  успішними, як мовиться, час  розсудить. Натомість на останній 58-й сесії міської ради 7 скликання міський голова Олександр Грицаєнко подякував усім депутатам за співпрацю та за конструктивні рішення, прийняті на користь громади та задля соціально-економічного  розвитку міста.

Насамкінець, народні обранці вже, можна сказати, минулого скликання підбили підсумки своєї кількарічної діяльності висадженням  молодих дерев у Центральному парку культури та відпочинку. Хочеться сподіватися, що ще зовсім молоді деревця горобини та сакури добре приживуться і ще довго прикрашатимуть наші Лубни та радуватимуть око його мешканців.

3

12

11

10

9

8

7

6

5

4

2

1

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови