Соціальними службами проведено черговий рейд

Фахівцями із соціальної роботи Лубенського міського центру соціальних служб спільно зі спеціалістами служби у справах дітей та сектором ювенальної превенції відділу превенції Лубенського РВП було проведено 2 профілактичні рейди в місті Лубни, селах Вільшанка, Засулля, Солониця, Войниха та с. Піски. В ході проведення рейду був залучений староста сіл Мгар, Вільшанка, Луки Сергій Горшньов.

 Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності Лубенського міського центру соціальних служб. Усього обстежено умови проживання та проведено оцінку потреб 11 сімей, в яких виховується 27 дітей.

У ході рейдів батькам та іншим членам родин надано консультації з підвищення їх виховного потенціалу, проведені бесіди з профілактики зловживання спиртними напоями, недопущення проявів домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, належного догляду за дітьми, забезпечення їх одягом та взуттям до осінньо-зимового періоду, необхідності дотримання санітарно-гігієнічних норм у помешканні, а також роз’яснено порядок оформлення деяких державних допомог та соціальних виплат, надано консультації з приводу оформлення пакету документів для отримання допомоги у вигляді твердого палива.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови