У лісотехнічному коледжі відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

29 вересня на території Лубенського лісотехнічного коледжу відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, участь у якому взяв Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова РДА Сергій Сіряченко, почесні гості з області, представники Асоціації футболу України, студентські спортивні команди громади, інші запрошені.   Лубенський лісотехнічний коледж, який завжди славився власними спортивними традиціями та здобутками, до Олімпійського дня в громаді отримали новий спортивний майданчик зі штучним покриттям. Такий необхідний подарунок для добре відомого навчального закладу на теренах області та поза її межами, зробила Лубенська міська рада у співпраці з обласним керівництвом, депутатами обласної та  міської ради. Замовником будівництва є управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва виконавчого комітету. Презентація майданчика відбулася якраз у день проведення на території коледжу всеукраїнських турнірів – кубку «Юність Посулля» та кубку «Андрія Біби».

Відкриваючи  урочистості, директор лісотехнічного коледжу, заслужений лісівник України, депутат міської ради Роман Сендзюк привітав присутніх з визначною подією та представив гостей, серед яких: Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, голова РДА Сергій Сіряченко, голова Полтавського обласного відділення НОК України, депутат обласної ради,  Олександр Удовіченко, президент Професійної футбольної ліги України Олександр Каденко, президент Всеукраїнського клубу «Шкіряний м’яч», кращий футболіст 1966 року, Андрій Біба, головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та ЗН Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, заслужений журналіст України Микола Моторний, заступник голови ГС «Асоціація футболу Полтавщини» Володимир Олексенко. «Ми щиро раді, що спільними зусиллями зробили це і тепер сучасний спортивний майданчик буде на прекрасній території цього лісотехнічного коледжу» - сказав у своїй промові Олександр Петрович, подякувавши усім та вручивши грамоти виконавчого комітету тим, хто будував його та надавав підтримку. Звучали слова привітань від голови РДА Сергія Сіряченка, який також вручив відзнаки з нагоди події.

Від Української асоціації футболу Олександра Грицаєнка, Романа Сендзюка та  будівельників нагородив президент Професійної футбольної ліги України Олександр Каденко. Біля нового спортивного майданчика, перед його відкриттям, директор лісотехнічного коледжу Роман Сендзюк сказав : «Це великий подарунок не лише для нашого навчального закладу, а й для усього мікрорайону «Південний». Ми раді його сьогодні презентувати і відтепер, маючи таку спортивну базу, будемо примножувати славні  спортивні традиції громади». Також Роман Васильович висловив вдячність владі громади, керівництву області та депутатам за підтримку, допомогу і сприяння. Почесну місію – перерізання стрічки на вході до спортивного майданчика надали Андрію Бібі та кращим студентам Станіславу Корсикевичу та Владиславу Махну. Крім того, цього дня на території коледжу вперше відбувся відкритий чемпіонат міста з бадмінтону.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови