Вітаємо ветеранів та старше поколіня громади!

Шановні ветерани, дорогі старші колеги, товариші, батьки, наставники!

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Це чудова можливість для кожного з нас вкотре вклонитися мудрому поколінню, хто присвятив розбудові та розвитку громади свою багаторічну наполегливу працю, хто утверджував українську державність, хто є носіями кращих трудових і культурних традицій нашої мальовничої Лубенщини та всієї України.

На долю багатьох із них випали тяжкі випробування долі революціями, голодом, репресіями, війнами, техногенними катастрофами, тощо. Проте, наші батьки, вчителі, наставники, старші колеги - представники поважного старшого покоління, стали для нас взірцем людської мудрості, сили духу, витривалості, наполегливості, любові до рідного краю та патріотизму. Безмежна вдячність вам, дорогі наші, за безцінні знання та слушні поради, за готовність завжди підтримати і допомогти, за вміння пробачати і розуміти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування.

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, радості від життя, людської поваги і шани, взаєморозуміння, підтримки, любові рідних та щасливого довголіття!

З повагою

Міський голова                                                  Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови