Засвічено центральну міську ялинку

         19 грудня на Володимирському майдані відбулося засвічення центральної міської ялинки. Головна зелена красуня дещо змінила свій звичний вигляд і відтепер радуватиме мешканців Лубенської громади та гостей упродовж новорічно-різдвяних свят.

 

         Попри складну ситуацію у країні, карантинні обмеження та інші побутові негаразди, зупинити час чи скасувати настання нового року неможливо, адже життя триває.

         Звісно, в умовах складної ситуації через поширення захворюваності на Covid-19 масові святкові тематичні заходи на території Лубенської територіальної громади не проводитимуться, адже зараз головне – убезпечити себе та своїх рідних від можливості захворіти та дотримуватись запроваджених карантинних обмежень.

         Особливо у такі передсвяткові дні хочеться вірити, що усі ці труднощі та випробування тимчасові і швидко минуть, а новий 2021-й рік нарешті буде щасливим у всіх сенсах.

         А доти мешканців нашої громади надихатиме головний його символ – центральна міська ялинка, засвічення якої відбулося 19 грудня о 15 годині на Володимирському майдані, із дотриманням карантинних вимог.

         Днями закінчився монтаж 21-метрової красуні, на якій засяяло близько 29 тисяч яскравих ламп. Працівники комунальних підприємств МПП «Авторембуд» та КП «Лубниміськсвітло» трудилися над тим, аби головна ялинка традиційно дарувала відчуття свята та радувала не лише дорослих, а й дітвору, яка найбільше цього чекає. Управління культури та мистецтв забезпечило музичне оформлення та кількахвилинне привітання від Зими та Святого Миколая з нагоди  новорічно-різдвяних свят.

        Тож спокійних, мирних, теплих, по-справжньому радісних  емоцій у тісному родинному колі!

        З прийдешніми святами!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови