У населених пунктах громади відзначили День села

Днями у деяких населених пунктах нашої громади відбулися Дні села, участь у яких взяли керівники громади, заступники Лубенського міського голови, депутати та члени виконкому, громадськість та запрошені гості.

 

Восени природа обдаровує нас яскравими, строкатими барвами, а повітря насичується ароматом жоржин, айстр та хризантем. Особливо гостро це відчувається біля сільської оселі, обабіч поля, край лісу. І саме в таку годину жителі Березоточі, Новаків, Пишного, Калайдинців, Засулля, Войнихи та Висачок святкували Дні сіл.

Розмаїттям українського колориту, душевними мелодіями, дотепним гумором були насичені концертні програми. Зі словами глибокої вдячності та пошани до людей зверталися керівники Лубенської громади, запрошені гості. Вшановували кращих працівників, згадували видатних жителів, дарували подарунки найповажнішим та наймолодшим жителям сільської громади. Святкової атмосферності додавали смачний куліш, вареники, шашлики та різноманітні смаколики.

Організатори підготували веселі конкурси, лотереї та розваги, тож і дітвора і дорослі могли позмагатися та виграти призи! Велика вдячність за допомогу та підтримку спонсорам: підприємцям, агровиробникам, небайдужим громадянам.

Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного із нас. Це тепло проникає глибоко до серця, притягує до себе із далеких доріг до рідного села, до отчого дому.

 

 

Начальник відділу з питань

забезпечення представництва інтересів

жителів сільських територій                                       Юліана ЗЕЛЕНСЬКА

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови