Міжнародний фестиваль документального кіно у Лубнах

2 жовтня у Лубенському краєзнавчому музеї імені Гната Стеллецького відбувся показ документальної стрічки «Останній лучник» з програми 18-го  Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Організатор показу стрічки у Лубнах, науковий співробітник музею Тетяна Сафронова розповіла про фестиваль - некомерційний, неполітичний та нерелігійний проєкт, який створює можливості для кожної людини в Україні дивитися талановите та актуальне документальне кіно з усього світу. Темою цьогорічного фестивалю є «Повне одужання», він присвячений праву людини на здоров’я у світі, який живе в часи глобальної пандемії. Лубенці переглянули фільм «Останній лучник» з програми «DOCU/АРТ» іспанської режисерки Дасіль Манріке де Лара Міярес. Фільм, який розповідає про долю одного з найреволюційніших канарських митців ХХ століття, створений із старих відеозаписів та щоденників та досліджує роль мистецтва в житті людини та суспільства.

Перегляд у Лубнах відбувся за підтримки регіонального партнера фестивалю у Полтаві та області: Полтавської філії Суспільної Служби України.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови