У Ісківцях проведені ремонтні роботи водонапірної вежі

Водонапірна вежа с. Ісківці забезпечує постачання питної води понад 100 місцевих абонентів. Проте, тривала експлуатація, вплив атмосферних та природних чинників призвели до корозії та деформації цільної металевої конструкції башти та утворення протікання води, що могло б  призвести  до руйнування самої вежі.

 

З метою не допущення аварійної ситуації та припинення водопостачання частини населеного пункту за особистого сприяння Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка у с. Ісківці днями були проведені відновлювальні та ремонтні роботи водонапірної вежі.

ЛК ЖЕУ (начальник Сергій Васенко) забезпечили спеціалізованою технікою, місцеві фахівці швидко та якісно виконали зварювальні висотні роботи. Також проведено обрізку та кронування високорослих суховерхих дерев, що зачіпали металеві розтяжки башти. Користувачами води, членами обслуговуючого кооперативу з водопостачання «Сліпорід» було проведено розчищення від порослі тридцятиметрової зони навколо водонапірної вежі. Особлива вдячність ФГ «ВІТАС» і К (керівник Віталій Кузьменко), що забезпечили більшу частину заправки пальним спеціалізованої техніки.

Спільні зусилля керівників Лубенської територіальної громади, працівників комунального підприємства, мешканців населеного пункту (староста Олексій Звержинський) стали запорукою швидкого та оперативного розв'язання посталої проблеми. Адже необхідно розуміти, що забезпечення жителів централізованим водопостачання із якісною питною водою, є однією з умов розвитку соціальної інфраструктури села, запорукою здоров’я нації.

 

Начальник відділу з питань

забезпечення представництва

інтересів жителів сільських територій                             Юліана Зеленська

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови