Соціальні служби провели черговий рейд

Cоціальні служби завжди «тримають руку на пульсі» в роботі із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Протягом тижня службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської ради Лубенського району Полтавської області спільно з Лубенським міським центром соціальних служб та Лубенським відділенням поліції з метою перевірки родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, проведено профілактичні заходи (рейди).

 У ході інспектувань відвідано 9 сімей, Лубенської територіальної громади. Учасники рейдів обстежили умови проживання родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, перевірили наявність харчових продуктів, одягу та взуття у дітей, шкільного приладдя, засобів гігієни, складено акти оцінки потреб сімей для здійснення подальшого соціального супроводу та надання соціальних послуг родинам з дітьми.

З батьками проведені профілактичні бесіди та роз’яснені наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків, інспекторами поліції складені адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП.

Шановні батьки!!!! Вкотре звертаємо Вашу увагу на відповідальність за Вашу поведінку та вчинки щодо дітей. Будьте дбайливими і люблячими!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови