Працівники міської ради долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

9 листопада, у День української писемності та мови, за традицією, усі свідомі громадяни долучаються до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Не стояли осторонь і працівники Лубенської міської ради, виконавчого комітету, структурних підрозділів апарату самоврядування, які також перевіряли знання рідної мови. Ті з них, хто не зміг приєднатися до написання о 10:30, зробили це протягом доби, прослухавши Радіодиктант у записі.

 

Цього разу запропонований текст «Слідами пам’яті» читав відомий письменник Юрій Андрухович. Традиційний флешмоб можна було прослідкувати на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного. Спецефір "Суспільної студії" транслювався на загальнонаціональному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, регіональних суспільних мовниках, ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ та на фейсбук-сторінках Суспільного мовлення, UA: ПЕРШИЙ та регіональних філій Суспільного. І традиційно Радіодиктант звучав також по всій країні на хвилях Українського радіо та Радіо Культура (також на ютуб-каналі та фейсбук-сторінках Українське радіо та Радіо Культура).

Перевірити свої знання можна буде 11 листопада, текст Всеукраїнського диктанту оприлюднять на сайті "Українського радіо" об 11:00. Усі надіслані роботи (надіслані он- або офлайн) перевірить спеціальна фахова комісія, як повідомляється у ЗМІ.

Дякуємо усім, хто долучився до написання вже ХХІ Всеукраїнського диктанту національної єдності та сподіваємося, що наступного року до нас приєднається ще більше держслужбовців, працівників органів самоврядування та мешканців громади.

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови