Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Дорогі трудівники сільського господарства Лубенщини!

Від імені громади та від себе особисто вітаю вас з професійним святом!

Споконвічно напружена хліборобська праця залишається визначальною складовою розвитку нашого краю, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашій громаді, в якому працюють дбайливі господарі, невтомні трудівники.

Тож щира шана і подяка всім, хто забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу Лубенщини – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із важкою, але почесною працею. Адже сільськогосподарське виробництво і переробна промисловість мають велике значення для процвітання і добробуту, як нашої громади, так і для усієї держави.

Завдяки вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості сіль­ське господарство на Лубенщині розвивається, з упевненістю дивиться на майбутні перспективи, а щедра земля родить багаті врожаї.

У день професійного свята бажаю вам всім вагомих здобутків, миру, рясних сходів та щедрих ужинків, міцного здоров’я, родинного затишку,  задоволення від своєї праці та сприятливої погоди!

 

З повагою

Лубенський міський голова                                           Олександр  ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови