Вітаємо з Днем Гідності та Свободи!

Шановні лубенці! Мешканці Лубенської територіальної громади!

Щиро і сердечно вітаю вас з Днем Гідності та Свободи, який українці відзначають 21 листопада.

Це доленосний день в історії нашої  держави, адже саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вектора розвитку.

 

Події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. І ми сьогодні в скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, їх велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу та стійкість. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто і тепер віддає своє життя в зоні проведення АТО у боротьбі за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.
Нехай буде мирне небо над нашою землею, добробут й родинна злагода у домівках лубенців, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Слава Україні!

З повагою

Лубенський міський голова                   Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови