Дбаємо про безпеку

Пориви вітру, які всі лубенці відчували сьогодні вночі ще раз довели, що випилювання старих дерев є справою нагальною та необхідною. Старі дерева, сухі гілки можуть бути реальною загрозою життю й здоров’ю громадян. У першу чергу – дітей. Тому, на звернення начальника управління освіти Мирослава Костенка, міською радою було виділено 100 тис. грн. з бюджету територіальної громади саме на виконання таких робіт.

 

До міської ради зверталися громадяни, які обурювалися, що у дитячому садочку №1 та школі №8 спиляли дерева, з якими у багатьох пов’язані теплі спогади та цікаві сторінки життя. На жаль, вік цих дерев, яким понад 50 років, не дозволяє їм залишатися на подвір’ях навчальних закладів. Спеціальною комісією було обстежено школи та садочки й робота з видалення аварійно небезпечних насаджень наразі триває.

Хочемо заспокоїти тих, хто переймається  станом зелених насаджень і повідомити, що впродовж 2021 року тільки працівниками КПф «Конвалія» було висаджено близько 400 дерев та 160 кущів. Крім того, висаджували й громадяни, ДП «Держлісгосп» та інші установи й організації. Сподіваємося, що Лубенщина й надалі залишатиметься зеленою перлиною Полтавщини.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови