Вітання з Новим роком та Різдвом!

Шановні лубенці!

Мешканці нашої великої сім’ї – Лубенської об’єднаної громади!

Традиційно на порозі нового року ми підбиваємо підсумки пройденого, осягаємо прожитий рік.

Рік, що минає, став випробуванням наших сил і можливостей.

Він був для всіх нас надзвичайно напруженим та складним. Найголовніше випробовування – боротьба із хворобою COVID 19. Це абсолютно новий виклик, який навчив нас по новому цінувати рідних, власне здоров’я, берегти його, шанувати роботу медиків та спільно долати труднощі. Ми продовжували підтримувати наших військових, які захищають Україну на сході та долали наслідки економічної кризи

І, навіть попри труднощі, нам вдалося здійснити низку задумів і планів. А найголовніше – цього року ми стали єдиною родиною. Ми відкриваємо нову сторінку в розвитку Лубенської громади. У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться вони залежать, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці. Маю надію, що прийдешній рік буде успішним на нові досягнення та реалізовані справи, нові перемоги.

Переконаний, не зважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті такі цінності, як людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття й віра у щасливе майбутнє.

Нехай у Новому році здійсняться  усі ваші мрії, у сім’ях буде затишок і достаток! А величне Різдво хай наповнить душу радістю, спокоєм, щастям, позитивною енергією і благословить на нові справи! Нехай дарує Новий рік щастя вашим батькам та радість вашим дітям.

Сердечно вітаю з Новим роком і світлими Різдвяними святами, зичу здоров’я і кохання, сонця і світлих думок, звершення планів і надій, оптимізму та незгасної життєвої енергії. Віри, надії, любові!

 Затишку в родинах і миру всій Україні!

Лубенський міський голова

 Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови