"Розірви коло": у міськраді продемонстрували стрічку про домашнє насильство

2 грудня у Лубенській міській раді відбувся закритий показ документального фільму «Розірви коло» про шлях постраждалих від домашнього насильства в Україні для членів Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та гендерно зумовленому насильству, старост старостинських округів, спеціалістів сектору по роботі з органами самоорганізації населення, психологів та соціальних педагогів закладів освіти.

 Фільм знято за підтримки Представництва Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) у межах реалізації проєкту EMBRACE з протидії та запобігання гендерно зумовленому насильству за підтримки уряду Великої Британії та в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Показ відбувся в межах інформаційної кампанії «Розірви коло» – частини масштабної програми UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення із протидії та запобігання домашнього та/і гендерно зумовленого насильства в Україні. Проєкт спрямований на посилення ролі міст у розбудові стійких механізмів захисту та надання допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Показ фільму – це своєрідний поштовх до формування нульової толерантності присутніх до будь-яких проявів насильницької поведінки та подальшого впровадження найсучасніших методів профілактики, запобігання та протидії домашньому насильству в Лубенській громаді.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови