Вітаємо з Днем Збройних Сил України та з Міжнародним Днем волонтера!

Шановні військовослужбовці, учасники АТО, ООС, ветерани та волонтери Лубенщини!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України та Міжнародним днем волонтера!

День Збройних Сил України в наш час має особливе значення. В умовах підступної російської військової агресії наші Збройні Сили демонструють надзвичайну мужність, звитягу, силу духу, волю та тверде бажання перемагати ворога. Саме на боєздатні Збройні Сили  нині ми всі покладаємо свою останню надію, саме завдяки їм ми маємо спокій і можливість продовжувати життя у звичному ритмі, працювати, вчитися, виховувати дітей, складати плани на майбутнє.

Безмежна вдячність визволителям-миротворцям, добровольцям, молодому поповненню Збройних Сил України, які ведуть спільну боротьбу з російськими окупантами. Низький вам за це уклін! Завдяки вам існує Україна!

Особлива подяка тим, хто сьогодні несе військову службу на передовій та тим, хто зміцнює обороноздатність України, ветеранам АТО/ООС! Вічна слава тим героям, які полягли за мир в нашій державі!

Висловлюю подяку і нашим волонтерам! За вашу людяність та безкорисливу працю. Нехай ваша блага діяльність повернеться до вас сторицею. Вірю, що ми обов’язково подолаємо усі негаразди та будемо жити в мирній, заможній та щасливій країні!

Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, сили та наснаги вам і вашим родинам. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам подолати всі труднощі, які зустрічаються на шляху!

 

Слава Україні!

Героям слава!

 

З повагою

Лубенський міський голова                                                          Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови