Привітали ветеранів органів самоврядування

7 грудня Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко разом з керуючим справами виконавчого комітету Юлією Білокінь зустрівся з представниками старшого покоління громади та привітав їх з Днем місцевого самоврядування.

Зустріч керівництва громади з ветеранами органів місцевого самоврядування вже давно стала доброю традицією. Тож і цього разу Олександр Петрович запросив колег старшого покоління, аби подякувати за багаторічну працю, за ентузіазм самовідданість, за любов до справи, за мудрість, досвід та знання, за якими молодь завжди може звернутися до тих, хто присвятив кращі роки свого життя обраній справі – розбудові громади та її добробуту.

Упродовж спілкування було обговорено багато питань життєдіяльності міста, зокрема Олександр Грицаєнко поділився деякими показниками соціально-економічного розвитку громади, поцікавився життям пенсіонерів, вислухав їхні думки та привітав з Днем місцевого самоврядування.

З нагоди свята грамоту Полтавської ОДА він вручив начальнику Лубенського міськрайонного  Центру зайнятості Юрію Дядечку, який вже 18 років поспіль успішно очолює цю організацію та подякував за багаторічну працю.

Кожен із запрошених ветеранів самоврядування отримав особисто з рук Лубенського міського голови відзнаку організації ветеранів України «Почесний ветеран», квіти та новий календар на 2022-й рік на згадку про подію.Звісно, багато з ветеранів органів самоврядування вже відійшли у вічність, але пам’ять про них завжди жива завдяки добрим справам, світлим спогадам про зроблене та напрацюванням, що знайшли своє продовження вже сьогодні та залишиться для багатьох поколінь.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови