Голосування за проєкти Шкільного громадського бюджету завершено

Чергове засідання Координаційної ради з питань впровадження програми «Громадський бюджет Лубенської територіальної громади на 2021 - 2023 роки» відбулося 15 грудня у міській раді під головуванням першого заступника міського голови Олега Соболєва.

Голосування за проєкти Шкільного громадського бюджету було завершено.

Нагадаємо, що відповідно до Програми для мешканців міста Лубни голосування було можливе лише в електронному вигляді на відповідній платформі, для мешканців сільських територій цього року дозволялося і голосування у паперовій формі.

Тож, на вчорашньому засіданні Координаційної ради було підбито підсумки онлайн голосування (переглянути всі проєкти та кількість поданих за них голосів можна за посиланням https://budget.e-dem.ua/5310700000/projects) та у присутності всіх членів Координаційної ради відкрито скриньки  й перераховані бланки для голосування. Наразі триває їх перевірка.

Голоси, подані в паперовій формі також  вносяться на електронну платформу після проведення перевірки. Тільки після цього будуть сформовані рейтингові списки та визначені проєкти-переможці окремо по м.Лубни та по сільських територіях, з урахуванням вагових коефіцієнтів та балів.

 Вся робота має бути завершена до 1 січня 2022 року.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови