Вітаємо працівників державної виконавчої та служби РАЦС!

Роль державного виконавця, яку ви обрали, складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від компетентності, сумлінності та неупередженості державних виконавців залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.

Поряд з працівниками виконавчої служби натхненно трудяться фахівці відділів реєстрації актів цивільного стану Лубенського РАЦС. Шановні, всі ви самовіддано служите обраній справі, виконуючи досить кропітку роботу, адже емоційні та найважливіші події в житті людини так чи інакше пов’язані з вашою діяльністю. Саме ви є вершителями та свідками доленосних змін у житті жителів Лубенщини, цілих поколінь. Суспільство завжди потребуватиме Вашої відповідальності, компетентності, справедливості та принциповості.

У цей день бажаю Вам мудрості, нових професійних звершень, мужності й наполегливості у відстоюванні конституційних прав мешканців нашої громади. Прийміть слова щирої подяки за вірність обов'язку та сумлінне виконання службових завдань. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні довірою і повагою людей! Мирної та натхненної праці вам та задоволення від неї !

З Днем працівників виконавчої та служби РАЦС України!

 

З повагою

Лубенський міський голова                                                    Олександр ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови