Відзначені на обласному семінарі-практикумі

16-17 грудня Полтавський обласним Центром народної творчості та культурно - освітньої роботи проведено обласний семінар-практикум «Специфіка роботи закладів культури в умовах децентралізації» для директорів закладів культури територіальних громад Полтавської області, в якому взяли участь директор Центру культури і дозвілля Інна Скиба та заступник директора Наталія Ляшенко.

 На семінарі підбили підсумки проведених у 2021 році оглядів - конкурсів, серед яких обласний огляд-конкурс народної творчості «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля», присвячений 30-й річниці Незалежності України. Дипломи I, II, III ступеню та подяки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації отримали 26 аматорських колективів Центру та його структурних підрозділів.

План проведення семінару був цікавим та насиченим і містив у собі практичні заняття «Специфіка роботи закладів культури в умовах децентралізації», «Організація та проведення масових заходів», «Популярні  форми онлайн роботи. Погляд по - новому» та ін.

Учасників семінару-практикуму привітали директор Департаменту  культури і туризму Полтавської облдержадміністрації Ірина Удовіченко та  директор КЗ «Обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Дмитро Соколов. По закінченні заходу кожному учаснику вручено сертифікат.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови