У Лубнах засвічено головну ялинку громади

19 грудня на Володимирському майдані відбулося святкове засвідчення центральної новорічної ялинки. На довгоочікувану подію завітали дорослі та найменші мешканці громади, представники влади, казкові герої.

Не надто сприятлива погода не завадила тому, аби дійство відбулося традиційно, на День Святого Миколая. Тож вже близько 15 години, післяобідньої пори, на центральному майдані Лубен збиралися родини з дітьми, яких не налякали сніжно-дощові примхи зими.

Талановиті артисти нашої громади подбали про відповідний настрій, про теплу атмосферу, про цікаві рухливі ігри для малечі та розіграли на імпровізованій сцені захопливе дійство за участю казкових героїв.

Звісно, свято не було б святом без появи головної дійової особи - Святого Миколая, який привітав присутніх з прийдешніми новорічно- різдвяними святами, побажавши родинам громади мирного неба, добробуту та щасливих свят.

А центральна ялинка засвітилася яскравими вогниками після того, як прозвучали вітання від заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Харченко. Ірина Василівна передала присутнім на дійстві вітання від Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка й побажала малечі та дорослим веселих і радісних новорічних свят.

Головна зелена красуня Лубен засяяла багатьма гірляндами під захоплені, щасливі вигуки дітвори, яка кружляла навколо неї. Тож нехай прийдешні свята будуть справді радісними, світлими, щедрими на добро, тепло, людське спілкування, а головне - мирними та спокійними.

Захід відбувся за підтримки Лубенської міської ради, Управління культури і мистецтв, комунальних служб громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови