Громадські організації розвивають культуру благодійності та підтримують уразливі групи Лубенської громади

У день Святого Миколая разом зустрілися для добрих справ представники й представниці чотирьох громадських організацій, які працюють у Лубенській громаді! Майданчиком для дружнього спілкування вже традиційно стала Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика.  

Влаштували святкову зустріч для родин, які виховують дітей з інвалідністю. Самі організатори говорять, що захід на практиці демонструє співпрацю між громадськими організаціями, владою та місцевим бізнесом в інтересах уразливих груп. Адже до організації заходу долучилися не тільки громадські об’єднання ГО «Союз жінок трудівниць «За майбутнє дітей України», Благодійний фонд «Новий погляд», Громадська організація "Твій Світ ", Громадська організація "ОСОБЛИВІ", а і представники депутатського корпусу, зокрема депутат обласної ради Наталія Сухонос.

Організатори заходу говорять і про важливість командної роботи, де розподілені ролі: хтось ефективніше може займатися локальним фандрейзингом, визначати потреби місцевих спільнот, заохочувати благодійні пожертви, спрямовуючи їх на вирішення соціально важливих місцевих проблем і підтримку уразливих груп. Хтось може надати емоційну підтримку і провести для учасників майстер-клас. Тож, керівниця Благодійного фонду «Новий погляд» Юлія Пода створила казковий настрій, виготовляючи новорічних янголів разом з батьками дітей з інвалідністю. Активно долучилася до заходу громадська організація "ОСОБЛИВІ", яка об’єднує і допомагає родинам, що виховують дітей з інвалідністю.

У ході акції, яка ще триватиме у Новорічні та Різдвяні свята, громадські організації запрошують до співпраці небайдужих та активних громадян та вітають з прийдешніми святами.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови