Соціальні служби привітали дітей громади з новорічними святами

21 грудня у центрі Лубен відбулося свято для дітей з багатодітних й соціально незахищених родин під назвою "Новорічна казка". На цікавому заході була присутня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальники та працівники соціальних служб, найменші мешканці громади, їхні батьки та рідні.

Цього вже по-справжньому зимового дня майданчик перед кінотеатром "Київська Русь" перетворився на чарівну, казкову локацію, де було дуже гамірно та радісно. Рухливі ігри та веселі флешмоби для дітвори проводили учасники театральної студії «Гримаски», ведуча Наталія Ковп та аніматори.

Дід Мороз та Снігуронька, книжкові герої захоплювали юну публіку жартами, розвагами та водили з ними хороводи. Саме тому ніхто з найменших учасників заходу не замерз у достатньо морозний день, нікому не було сумно та самотньо на святі подарунків.

Тож чи не найбільше раділа малеча з багатодітних та соціально незахищених родин, отримавши такі бажані солодощі до новорічних свят від соціальних служб громади. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій та начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба разом з працівниками цих служб роздавали новорічні подарунки дітям саме таких категорій, які мешкають у старостинських округах Лубенської територіальної громади.

Захід відбувся за підтримки Лубенської міської ради, соціальних служб, Управління культури і мистецтв.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови