З думкою про бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі

23 грудня у приміщенні виконкому відбулося засідання оперативного штабу з організації роботи щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі під керівництвом голови оперативного штабу – заступника Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірини Харченко.

У ході засідання були розглянуті питання:про координацію дій закладів, установ і організацій міста з метою надання допомоги бездомним особам та запобігання їх загибелі в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, про раннє виявлення одиноких та одиноко проживаючих осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та надання їм допомоги та про облаштування по можливості кімнат обігріву в приміщеннях спеціалістів підрозділу по роботі з органами самоорганізації населення.

«Ми не можемо вплинути на погоду, але мусимо бути готовими до холодів та морозів» - наголосила голова оперативного штабу. А також проінформувала присутніх про план заходів щодо соціального захисту бездомних осіб та осіб звільнених з місць позбавлення волі. Директор ТЦСО, член оперативного штабу Наталія Сухонос доповіла, що працюють кімнати обігріву при територіальному центрі за адресами:  вулиця Г. Тютюнника,21 та по проспекту Володимирському,108/2.

У кімнатах обігріву громадяни можуть зігрітися та випити гарячого чаю. А також створено пункти роздачі гарячих обідів за адресою: проспект Володимирський, 200 - церква Релігійної Громади Віри Євангельської «Відродження».При релігійній громаді церкви «Ковчег» Християн Віри Євангельської п’ятдесятників (адреса: вул. Драгоманова, 33) та при релігійній громаді Віри Євангельської «Відродження» (адреса: проспект Володимирський, 200) створено пункти роздачі теплого одягу.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови