Привітали земляків на фронті

Напередодні Нового року атмосфера свята огортає всіх, хочеться створювати затишок і дарувати подарунки. А ще, дякувати тим, хто дає змогу нам мирно святкувати у власних домівках, за святковими столами. Вже традиційно, напередодні новорічних і різдвяних свят, наші волонтери Віктор Сивуха і Кость Перекопний відвідали земляків на фронті.

Подарунки й гостинці отримали воїни-земляки, що служать у військових частинах на передовій. Привіт від лубенців отримали воїни, що служать у військових частинах  у Троїцькому, Бахмуті, селищі Часів Яр, Кременівці, Юр’ївці. І, звичайно, екіпаж  малого броньованого артилерійського катера «Лубни», що зараз знаходиться у Маріуполі.

З величезною вдячністю приймали бійці наші гостинці, раділи їм і дякували щедрим людям Лубенщини за увагу й тепло рідного дому. Особливі для них подарунки від дітей. Їх малюнками вони прикрашають свої фронтові оселі та щиро дякують навчальним закладам, які їх не забувають.

Як зазвичай, зібрати гостинці допомогли міський голова Олександр Грицаєнко, депутати міської ради, підприємці Олександр Легенчук та  Олексій Коваленко. Валерій Орошан (ФГ «Еко Край»), Олександр Темченко (СФГ «РОД»), Олександр  Трохимчук (ТОВ «Лубни-м’ясо»), ФОП Наталія Роговська.

Підтримали воїнів-земляків члени ГО «Ветеранів і інвалідів міста Лубни «Союз Чорнобиль України» (керівник Микола Салов). Вони зібрали кошти і купили для хлопців на фронт бензопилку, яка зараз їм вкрай необхідна.

Дякуючи за гостинці командир МБАК «Лубни» Владислав Геріх сказав: «Не переживайте. Все буде добре!». Ми дякуємо вам, наші захисники. І віримо, що у новому році все точно буде добре. Завдяки вам, вашій мужності й силі духу. А лубенці пам’ятають і вірять у вас!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови