Святкові заходи в мікрорайоні  № 5

        Новорічних свят чекають усі, а особливо діти. Для наймолодших мешканців мікрорайону №5 цьогорічні новорічно-різдвяні заходи розпочалися  з Дня Святого Миколая. До цього свята активіст, волонтер та учасник АТО Олександр Марченко і його друзі  придбали солодкі подарунки.

        Були охоплені дітки мікрорайону з-поміж пільгових категорій, а це і багатодітні родини, діти учасників АТО, також діти, котрі мають проблеми зі здоров”ям і перебували в цей час на лікуванні в м.Полтава та в національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

       Також 25 грудня напередодні новорічно-різдвяних свят у приміщенні релігійної  громади церкви «Відродження» (голова громади Володимир Панасюк) відбулося театралізоване пісенно-музичне дійство. На захід були запрошені діти-підлітки мікрорайону від 12 років. У програмі свята : театралізована розповідь про історію народження Ісуса Христа, музичний супровід, солодкий стіл та майстер-клас із виготовлення різдвяного печива. На завершення усі діти отримали новорічні солодкі подарунки.

 

Рада мікрорайону  № 5.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови