Привітали родини, які проживають у будинках сімейного типу

30 грудня соціальні служби міста привітали батьків-вихователів та вихованців будинків сімейного типу з новорічними та різдвяними святами.

Вітати родини Лубенщини, де завжди лунає радісний, багатоголосий сміх, де у теплі, затишні будинки прийняли за своїх і виховують, як рідних, дітей, доля яких могла скластися не так щасливо, вже стало доброю традицією для соціальних служб громади.

Тож і в переддень зустрічі нового року такі особливі сім’ї відвідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник служби у справах дітей Тетяна Башлій та директор Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Віктор Цимбал.

У селі Засуллі посадовців з подарунками зустріла родина Івана та Світлани Левішків, де виховується 8 дітей. Хлопчики та дівчатка отримали під ялинку цукерки, а їхнім названим батькам було передано набір каструль та якісний посуд, які дуже знадобляться для приготування смачних страв та для сервірування святкових столів для усієї сім’ї.

У Пісках мешкає родина Станіслава та Олени Павликів, які у такому ж будинку сімейного типу опікуються 9 дітьми. Гостинним батькам та їхнім вихованцям також були передані подарунки, все це завдяки реалізації комплексної «Програми захисту прав дітей у Лубенській територіальній громаді».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко разом з очільниками соціальних служб Тетяною Башлій та Віктором Цимбалом привітали багатодітні сім’ї з новорічними святами, побажавши їм міцного здоров’я, мирного неба та світлих свят у родинному колі.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови