Вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні лубенці!

Мешканці Лубенської територіальної  громади!

Ось і завершується 2021 рік. Ми перегортаємо ще одну сторінку нашого життя, нашої історії.

Для усіх нас, жителів Лубенщини, 2021 рік був сповнений нелегких випробувань. Ми вчилися жити разом, однією великою громадою, долали труднощі, мали певні перемоги. Продовжували підтримувати наших земляків, що воюють на сході України, долали виклики, що прийшли з пандемією COVID 19.

Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні, на покращення життя на рідній Лубенщині. А для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість, пошук розумних рішень та, головне, бажання. Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко! Тому спільно будемо робити все можливе, щоб життя народу стало таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого найбільш бракує у повсякденному бутті.

Нехай ці зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння й повагу. А Різдвяна зірка запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань

У наступному році бажаю всім нам здійснити всі заплановані справи та мрії, міцного здоров’я, щастя та злагоди, а головне - миру та процвітання нашій громаді. Нехай у теплому родинному колі пройдуть Різдвяні свята, звідусіль лунають колядки та радісний сміх, а новий 2022-й рік принесе з собою мир, добробут в кожну оселю, щоб кожен був щасливим та здоровим.

Благословенним нехай буде завтрашній день, і дай вам Боже жити й творити в ім’я України!

Щасливого Нового року й веселих Різдвяних свят!

З повагою

Лубенський міський голова                            Олександр Грицаєнко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови