ПОБО «Спілка Самаритян» вручала подарунки членам Лубенської громади

Волонтери Полтавської обласної благодійної організації «Спілка Самаритян» на Різдвяні та новорічні свята мали дуже багато роботи! Постійно працюючи з людьми, що потребують допомоги, самаритяни дуже добре знають проблеми та потреби багатодітних сімей та тих родин, що опинилися в складних життєвих обставинах, одиноких літніх людей, людей з особливими потребами. Саме цим категоріям була приділена особлива увага, аби люди, які цього потребують, не залишилися без подарунків до свята, відчули тепло та турботу про себе з боку суспільства. Адже підтримка, не тільки матеріальна, а й моральна, для таких людей вкрай важлива!

Двісті маленьких членів Лубенської ОТГ, і ще двісті дітей Миргородської та Оржицької громад отримали подарунки, зібрані Самаритянами Німеччини та передані ПОБО «Спілка Самаритян» колегами із Київського об’єднання Спілки Самаритян України.

Діти з багатодітних і кризових сімей міста Лубен та сіл Лубенського району отримали чудові скриньки з цукерками та речі, які для них передали профком та колектив Державного підприємства «Антонов» - відомого в усьому світі авіабудівника. Скриньки мають логотип заводу у вигляді літачка, тож малеча матиме з них розвагу та користь ще довго після того, як закінчаться цукерки. Окрім того, співпраця ПОБО «Спілка Самаритян» та ДП «Антонов» відкриває чудові перспективи та розширює горизонти у виборі майбутньої професії для юних мешканців Лубенської громади.

Особливо цінними новорічні подарунки та увага були для дітей із сіл, адже, на жаль, зазвичай вони отримують до свят менше уваги від суспільства, ніж їхні міські однолітки.

Для самотніх стареньких, яким важко пересуватися, самаритяни зібрали та розвезли по домівках набори з основних харчових продуктів та солодких гостинців. До доброї справи приєдналися ПП «Лубенський хлібзавод», ТОВ «Хвиля», ТОВ «Грейд Плюс», а також самі волонтери, які принесли з дому баночки з варенням, консервацію, овочі, одяг тощо.

Одяг, як гуманітарний, так і новий, а також інші речі першої потреби, на Пункті надання соціальних послуг ПОБО «Спілка Самаритян» тримали десятки потребуючих, як дітей, так і дорослих, в тому числі літніх людей і людей з особливими потребами.

Свята закінчилися, подарунки вручені, але робота Полтавської обласної благодійної організації «Спілка Самаритян» продовжується! Адже міжнародний девіз самаритян «Допомога тим, хто її потребує». Тож попереду роботи ще дуже багато!

ПОБО «Спілка Самаритян»

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови