Відбулися звітні збори ГО "Чорнобильці Лубенщини"

14 січня у приміщенні ЗШ № 10 відбулися звітні збори Лубенської міськрайонної громадської організації "Чорнобильці Лубенщини", участь у яких взяла керуючий справами виконавчого комітету Юлія Білокінь, очільники та члени чорнобильських організацій громади, запрошені.

Традиційно, на початку нового 2022 року звітували про роботу за минулий 2021-й, слухали ревізійну доповідь про результати фінансово-господарської діяльності та затверджували календарний план роботи найближчий період.

Також хвилиною мовчання вшанували пам’ять про ліквідаторів, які відійшли у вічність протягом останнього часу та обговорили ряд питань стосовно соціального захисту учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

Зокрема начальник УСЗ Віктор Щербак, відповідаючи на чисельні запитання присутніх, зазначив, що усі пільги та програми соціальної підтримки цієї категорії громадян залишиться на рівні минулого року та запросив для роз’яснення та консультацій з усіх питань, що цікавлять присутню аудиторію звертатися безпосередньо до спеціалістів УСЗ громади.

Багато різних запитань стосовно медичного обслуговування чорнобильців та їхньої взаємодії у цьому напрямку з сімейними лікарями, а також стосовно процедури проходження медичного обстеження поставили до присутнього на зборах медпрацівника Лубенського Центру ПМСД Людмили Ростем.

Також голова ГО "Чорнобильці Лубенщини" Василь Піцура надав слово керуючому  справами виконавчого комітету Юлії Білокінь. Юлія Михайлівна відзначила активність цієї організації, подякувала за відповідальне ставлення до роботи її керівнику та зазначила, що влада і надалі фінансово підтримуватиме ліквідаторів у межах своєї компетенції та передбачених бюджетних коштів.

Також активним членам громадської організації за гарну роботу та ініціативність вручалися грамоти та квіти, висловлювалася вдячність, побажання здоров’я.

Найближчим часом представники ГО "Чорнобильці Лубенщини" планують і надалі активно відстоювати свої законні права та готують чергове звернення про це до народного депутата України Анастасії Ляшенко.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови