Триває робота з сім’ями соціально вразливих категорій

Лубенський міський центр соціальних служб продовжує соціальну роботу з сім’ями соціально вразливих категорій. Фахівці центру тісно співпрацюють із навчальними закладами громади, тож спільно з психологами та соціальними педагогами були відвідані сім'ї, що потребують особливої уваги в селах Михнівці, Олександрівка, Войниха.

Під час виїздів соціальні послуги консультування, соціальної профілактики та соціального супроводу були надані сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах. Відвідано родини з дітьми, яким призначено допомогу при народженні дитини. За результатами вибіркової перевірки в селах Войниха та Михнівці, в обстежених родинах кошти використовуються для забезпечення належних умов виховання та розвитку новонароджених. Фактів нецільового використання коштів не зафіксовано.

З сім’ями ведеться систематична робота з питань створення належних умов проживання дітей, виконання батьками їх обов’язків, а також проводяться профілактичні заходи щодо невідвідування або систематичних пропусків навчальних занять здобувачами освіти без поважних причин, шкідливих звичок, недопущення жорстокого поводження з дітьми, запобігання вчиненню домашнього насильства та інших негативних явищ у дитячому середовищі.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови