Провели семінар для працівників культури громади

4 лютого відбувся семінар для працівників Центру культури і дозвілля Управління культури, на якому працівників культури та структурних підрозділів вчили правильній організації роботи та веденню документації.

У семінарі взяли участь директори сільських будинків культури, завідуючі сільськими клубами, художні керівники та керівники аматорських колективів. З привітальним словом до присутніх звернулися заступник Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник Управління культури і мистецтв Лубенської міської ради Юрій Литовченко та директор Центру культури і дозвілля Інна Скиба, які адресували працівникам культури щирі слова подяки за злагоджену роботу в минулому 2021 році та обговорили і націлили на подальшу спільну роботу та підтримку.

З питання підбиття підсумків роботи відповідно до здачі річних статистичних звітів до працівників звернулася головний спеціаліст Управління культури і мистецтв Валентина Яшна. Змістовними були виступи головного бухгалтера Центру культури і дозвілля Юлії Баклай та заступника директора з адміністративно - господарської роботи Юрія Кириченка.

На тему «Основні завдання клубних установ. Ведення документації. Звітність та облік роботи» виступила провідний методист Центру культури і дозвілля Олена Пеніна. Про роботу клубних формувань, підбір репертуару розповів методист Центру культури і дозвілля Володимир Любич.

На завершення семінару та підбиття підсумків виступила директор Центру культури і дозвілля Інна Скиба, вона схарактеризувала перспективи та шляхи розвитку аматорської творчості в умовах сьогодення для подальшої прогресивної роботи клубних закладів. Всі присутні відзначили, що проведення подібних навчальних заходів значно активує творчу та культурно-мистецьку діяльність у громаді.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови