На фасаді ЗШ №3 відкрито пам'ятну дошку герою В. Самоленку

15 лютого на фасаді ЗШ №3 відкрито меморіальну дошку загиблому в АТО/ООС воїну-земляку Володимиру Самоленку. У відкритті дошки взяли участь : заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, секретар міської ради Маргарита Комарова, радник міського голови Сергій Сухина, начальник управління освіти Мирослав Костенко, учні та учителі ЗШ №3. Автором пам'ятної дошки є художник Володимир Мірошниченко.

Віддати шану герою разом з керівництвом громади прибули також військовослужбовці, учасники АТО/ООС, освітяни, рідні загиблого, молодь.

Звертаючись до присутніх, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко побажала, аби відкриття такої дошки було останнім, війна швидше закінчилася, а українські сини більше не гинули від ворожих куль на своїй землі.

Емоційною була промова про нашого земляка радника міського голови Сергія Сухини, який подякував колективу школи за допомогу у збиранні інформації про бійця та заступника командира в\ч 3052 Національної гвардії України, підполковника Віталія Денисюка. Зокрема він сказав багато добрих слів про Володимира Самоленка, який героїчно загинув 12 лютого 2015 року під час проведення «зачистки» від незаконних збройних формувань у с. Логвино.

Після того, як учні школи урочисто відкрили пам’ятну дошку Володимиру Самоленку та запалили біля неї лампадки, присутні поклали живі квіти.

Скільки б років не минуло та скільки б часу не спливло, священна пам’ять про подвиг земляка буде вічно жити в наших серцях.

Герої не вмирають!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови