Лубенська громада долучилася до відзначення Дня єднання

16 лютого Лубенська громада долучилася до загальнонаціональної акції єднання, оголошеної відповідним Указом Президента України для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Тож саме сьогодні всі разом – влада, посадовці, депутати міської ради, військовослужбовці, учасники АТО\ООС, звичайні мешканці, громадськість, молодь долучилася до загальнонаціональної акції єднання, зібравшись біля приміщення міської ради, що по вулиці Ярослава Мудрого 33.

Почесне право підняти Прапор України надали ветерану АТО/ООС, учаснику бойових дій, раднику міського голови, підполковнику Сергію Сухині та учениці ЗШ №1 Вікторії Ступці.

Лубенський міський голова Олександри Грицаєнко з нагоди події сказав перед громадою: «Ми вдячні Президентові за таке чудове свято – День єднання. Сьогодні ми всі об’єднані, ми підтримуємо наші Збройні Сили, наших захисників, батальйони територіальної оборони, волонтерів, ми робимо й готові зробити ще більше задля збереження миру та захисту України».

Гордо і звитяжно над адміністративною будівлею замайорів синьо-жовтий стяг, велично та урочо звучав Державний Гімн.

Український народ лише хоче миру та спокою на своїй землі, ми – не завойовники, але ми готові об’єднатися у спільній боротьбі з ворогом і стояти до кінця за Україну – ось головне гасло цього дня.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови