Відбулося засідання комісії з питань евакуації

22 лютого під головуванням першого заступника Лубенського міського голови Олега Соболєва відбулося планове засідання комісії з питань евакуації Лубенської  територіальної громади.

Така комісія, відповідно до чинного законодавства, існує у кожній територіальній громаді, функціональні обов’язки членів комісії чітко визначені.

Сьогодні було затверджено оновлені переліки збірних та приймальних пунктів евакуації, визначено перелік безпечних районів (безпечних пунктів розміщення), придатних для розміщення евакуйованого населення, матеріальних і культурних цінностей у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій (небезпечних подій) на території Лубенської територіальної громади та у разі загрози катастрофічного затоплення місцевості при руйнуванні греблі Кременчуцької ГЕС.

Олег Міщенко, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Лубенської міської ради, проінформував присутніх з усіх зазначених питань та відповів на питання. Голова комісії Олег Соболєв зазначив, що головна задача органів місцевого самоврядування діяти чітко, без паніки та точно дотримуватися всіх визначених правил та рекомендацій.

Ситуація в нашій державі продовжує залишатися тривожною й напруженою. Проте, всі ми повинні бути виваженими й зібраними.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови